CrossWALKER er båret af en stærk vision for fremtiden

Med et liv i handicapverdenen, en handicappet storesøster og en handicappet søn, har det altid været vigtigt for mig at skabe de bedste vilkår for dem, som har brug for støtte i tilværelsen. Jeg har således udover mit job som praktiserende fysioterapeut arbejdet som frivillig for at sikre ligeværdighed for børn og unge med handicap eller særlige behov. 

Jeg brænder for løsninger, som fungerer i praksis og for løsninger, som på en enkel måde gør en væsentlig forskel. Vi møder alle tit borgere, som kommer gående med rollator. Let foroverbøjet og uden bevægelse i overkroppen. Det bringer ikke kroppen noget godt at gå på den måde. Tværtimod giver det smerter i lænd, skuldre og arme. Musklerne svækkes og balancen forringes. Derfor tænkte jeg, at det må vi kunne gøre bedre.

Jeg gik i gang med at skabe en ny rollator. En ny rollator, som understøtter den måde vores krop er skabt til at gå på. En oprejst holdning med bevægelse af arme og ryg. Jeg kalder den nye rollator CrossWALKER og sammen med mine samarbejdspartnere har vi gjort os virkelig umage for at skabe en CrossWALKER, som skaber en helt ny og unik kategori af ganghjælpemidler.

CrossWALKER er nu klar. Jeg og mine samarbejdspartnere glæder os til at se CrossWALKER bevæge sig omkring med borgere, som vil kunne vedligeholde og træne kroppen, mens de går. Dette styrker helbredet på en enkelt og naturlig måde.

At gå er en af de sundeste måder at træne kroppen på.

 

Birgitte Vangsgaard, Fysioterapeut, handicapmor og Idékvinden bag CrossWALKER

 

 

Vil du vide mere om CrossWALKER?

CrossWALKER er nu tilgængelig i hele landet for både professionelle og private. Kontakt os for mere information.