Hør hvad brugerne fortæller om CrossWALKER

BENTE - KOL PATIENT

Jeg har nu fået den CrossWALKER, som jeg havde glædet mig til.”

“Jeg har nu i dag fået den CrossWALKER, jeg havde glædet mig til. Og det var helt ud over min forventninger. Og nu er jeg træt, fordi jeg har gået med den i haven og den har simpelthen givet mine lunger så meget træning, som jeg ikke kan huske, at jeg har fået i lang tid. Så jeg er træt, men det er en god træthed. Og det er en virkelig god træthed, som jeg ved at jeg får stor gavn af. Så min glæde, den kan jeg i hvert fald sige, at den var berettiget, for den er meget meget mere værd, end jeg egentlig havde troet. Så jeg er så glad, og jeg glæder mig sådan til at komme i gang både udenfor og så omme i haven. Så tusinde tak Birgitte, det var det allerbedste, der er sket længe. Nu ved jeg, at jeg kommer i gang med træning.”

 

 

CARL - SENIOR 93 ÅR

Jeg har fået en bedre balance indendørs. Der kan jeg gå uden rollator.”

“Carl på 93 år går tur og træner med CrossWALKER 3 gange om dagen. Han fortæller; ”Under Corona fik jeg ingen træning og jeg gik meget dårligt. Nu har jeg trænet med CrossWALKER i 14 dage. Jeg har fået en bedre balance og jeg kan nu gå indendørs uden rollator. Jeg har fået en bedre oprejst holdning. Smerterne i min nakke, skuldre, albuer, knæ og ankler forsvandt efter 3-4 dage. Jeg fik mere vægt på benene, så jeg blev øm i musklerne i benene. Det forsvandt efter 8 dage. Det er utroligt, at der ikke er nogen, som har lavet en CrossWALKER noget før. CrossWALKER er et godt og gennemtænkt stykke håndværk. Jeg er meget tilfreds med min CrossWALKER.”

 

 

KIRSTEN - CEREBRAL PARESE PATIENT

Nu har jeg ventet på den i 3 år siden ’17, hvor jeg læste om Birgitte og den nye rollator for første gang”

“Det er så fantastisk, fordi når jeg går min første tur om formiddagen, så har jeg ondt i højre læg og jeg er meget spastisk, men jeg skal kun gå en halv bane i vænget eller mindre end det, så går det væk. Så har jeg ikke ondt mere. Og så kan jeg bare gå. Og så går det bare derud af. Og det er fantastisk at bruge armene, fordi, det gør man jo ikke, når man går med en almindelig rollator. Så låser man i ryggen og man får ondt i lænden, og man går så foroverbøjet. Her der står man helt ret og man går ligesom man gik i gamle dage før rollator-tiden. Så det er bare helt vildt. Og tænkt at jeg har fået den! Nu har jeg ventet på den i 3 år siden ’17, hvor jeg første gang læste om Birgitte og om den nye rollator, Birgitte havde udviklet, og jeg tænkte; Det er lige noget for mig. Og det er bare lige noget for mig. Og det er noget for en hel masse mennesker, som kunne have gavn af den. Jeg tror ikke, at der er nogen, der går med rollator, der ikke kunne have gavn af denne her.”

 

 

ROALD - SENIOR 70 ÅR

Det er noget af det bedste, jeg har investeret penge i”

“Jeg læste om CrossWALKER i avisen og blev interesseret, for jeg går en tur på 6-7 km dagligt. Jeg syntes først, at den var lidt dyr, men så tænkte jeg; herregud,- jeg skal ikke have noget med herfra. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Ikke mindst, fordi jeg går oprejst hele tiden og har ikke ondt i ryggen mere. Med den gamle rollator gik jeg foroverbøjet og det fik jeg jo ondt af. CrossWALKER er perfekt til at holde mig i gang og det er min familie jo også interesseret i.  Med CrossWALKER er jeg ikke nær så træt, når jeg har gået min tur. CrossWALKER har en god tyngde og så er den retningsstabil. Det er sjovt at gå med CrossWALKER i byen. Jeg bliver stoppet næsten dagligt, og folk spørger, hvad jeg går med. Og så må jeg jo lige fortælle historien.”

Roald, senior - CrossWALKER bruger. Her går han med CrossWALKER
Roald, senior - CrossWALKER bruger. Her står han med CrossWALKER

 

 

ANNE - ULYKKESRAMT PATIENT

CrossWALKER kan blive et vigtigt træningsredskab”

“Efter en cykelulykke er min gangfunktion blevet dårligere og dårligere. Med CrossWALKER og instruktioner fra min fysioterapeut kan jeg med koncentration opnå en næsten normal gangfunktion. Derfor kan Crosswalker blive et vigtigt træningsredskab for mig til at forhindre hurtigere slid på min krop pga. min besværede gang.”

 

 

CrossWALKER - den nye rollator. Gå som kroppen er skabt til

ELSE-MARIE - SENIOR

Jeg får en rank holdning”

“CrossWALKER er god for bevægelsen i ryggen og armene. Jeg får en rank holdning og det giver mig en god fornemmelse af at kunne trække vejret frit.”

CrossWALKER - den nye rollator. Gå som kroppen er skabt til