Human Walking ApS er blevet overtaget af SMEL Industry ApS

I midten af april 2022 overtog SMEL Industry ApS virksomheden Human Walking Aps, som står bag ganghjælpemidlet CrossWALKER.

CrossWALKER er et innovativt alternativ til den traditionelle rollator, og understøtter den naturlige måde at gå på. Det er fysioterapeuten Birgitte Vangsgaard, som er ide-kvinde bag CrossWALKER. Birgitte Vangsgaard har lagt vægt på at finde en løsning, som fungerer i praksis, og som på en enkel måde gør en væsentlig forskel for brugeren.

Siden starten i 2017 har SMEL INDUSTRY ApS været producent og medudvikler på CrossWALKER.

Henrik Valente Mortensen, CEO i SMEL Industry ApS udtaler, at ”CrossWALKER har et stort potentiale. Derfor vil vi fortsætte udviklingen af dette innovative hjælpemiddel, som understøtter den naturlige måde at gå på. Vi ser mange muligheder både i Danmark og i udlandet.”

”På sigt bliver Human Walking ApS et søsterselskab til SMEL Industry ApS og Candor ApS, som begge drives fra vor adresse i Sandager ved Gislev,” tilføjer Henrik  Valente Mortensen, som er kontaktperson vedr. CrossWALKER.                                                                                                   

 

For yderligere information er du velkommen til at kontakt os:

Henrik Valente Mortensen +45  7020 6192
E-mail: info@crosswalker.dk || 
LinkedIN www.linkedin.com/in/candor-dk

Smel Industry ApS

Smel Industy Aps – om os

SMEL Industry ApS er en højteknologisk fremstillingsindustri med erfaring i produktudvikling, produktion og bearbejdning af emner i metal, kulfiber og plast. Virksomheden er kendt som problemløser både indenfor maskinrenoveringer samt nye produkter.

SMEL Industry ApS har kompetencer og teknologi indenfor konstruktion, udvikling, spåntagende arbejde, svejs, mekanisk arbejde og montage, reparation og service med fokus på kvalitetsløsninger og høj service til produktionsvirksomheder i både ind- og udland. Der arbejdes i alle former for metal, i plast (3-D print), kulfiber og kunststoffer. Virksomheden er forankret lokalt, tænker globalt og tilbyder innovative specialløsninger til kunder i hele verden.  Kunderne er del af industri-, hospitals-, og forsvarssektoren i både ind og udland. SMEL Industry ApS drives efter mottoet: “Løsninger baseret på kvalitet og fleksibilitet”.

Læs mere om SMEL Industry ApS her: www.smel.dk

Candor-dk

Candor Aps – om os

Candor ApS er en innovativ produktions- og salgsvirksomhed. Candor ApS udvikler og distribuerer udstyr til brug ved fiksering af patienter i stråleterapi. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med ledende cancer afdelinger verden over. Produkterne er primært konstrueret i kulfiber eller MR venlige materialer. Virksomheden importerer og forhandler også komplementerende udstyr så som puder, nakke- og knæstøtter, vakuumposer, vandbad og ovne. Produkter fra Candor ApS er registreret hos FDA i USA og har en MDR/UDI registrering i EU. Vores mantra er “keep it safe, simple and light”.

Produktion og montage er outsourcet til udvalgte leverandører, herunder søsterselskabet SMEL Industry ApS.

Læs mere om Candor ApS her: www.candor-dk.com

SMEL Industry ApS og Candor ApS er beliggende i det midtfynske.